Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Landbrugsmedhjælper

Landbrugsmedhjælper løn

Hvad tjener en Landbrugsmedhjælper i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

167 kr.

Timeløn (37 timer)

320.268 kr.

GNS. Årsløn

27.000 kr.
gennemsnit
21.351 kr.
Lavt gennemsnit
32.027 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Landbrugsmedhjælper?

En landbrugsmedhjælper tjener omkring 27.000 kr. om måneden.

Hvad laver en landbrugsmedhjælper?

En landbrugsmedhjælper er ansat på et landbrug og har til opgave at hjælpe med at drive gården. Deres arbejdsopgaver varierer afhængigt af størrelsen og type af gården, men de kan omfatte: at håndtere høstning af afgrøder, såsom korn og grøntsager, og at håndtere dyr, såsom køer, svin og får; at køre landbrugsudstyr, såsom traktorer og andre maskiner; og at udføre vedligeholdelsesopgaver, såsom at kontrollere og reparere landbrugsudstyr. Landbrugsmedhjælpere skal også overholde de gældende lovgivninger og sikkerhedsstandarder, der gælder for landbrugsproduktion.

Hvad påvirker lønnen hos en landbrugsmedhjælper?

Lønnen for en landbrugsmedhjælper afhænger af flere faktorer, herunder: størrelsen og type af gård, deres erfaring og kvalifikationer, og den geografiske placering af gården. Derudover kan landbrugsmedhjælpere, der er ansat på et større landbrug, forvente at modtage en højere løn end dem, der er ansat på et mindre landbrug. Landbrugsmedhjælper løn kan også påvirkes af andre faktorer, såsom bonusordninger og bonusser, der tilbydes af arbejdsgiveren.

Hvordan bliver man landbrugsmedhjælper?

For at blive landbrugsmedhjælper skal du have en grundlæggende forståelse af landbrugsproduktion og den gældende lovgivning. Det er også nyttigt at have erfaring med at håndtere landbrugsudstyr og dyr. Derudover kan det være nyttigt at have en uddannelse inden for landbrugsproduktion eller landbrugsrelaterede fag. Det er også vigtigt at have gode kommunikationsevner og et godt arbejdsmiljø.

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan blive landbrugsmedhjælper. Det kan være ved at søge en stilling direkte hos en arbejdsgiver eller ved at søge en stilling gennem en jobsøgningsside. Det kan også være ved at søge om en praktikplads eller ved at søge en uddannelsesmulighed inden for landbrugsproduktion.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa