Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Pædagogisk vejleder

Pædagogisk vejleder løn

Hvad tjener en Pædagogisk vejleder i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

219 kr.

Timeløn (37 timer)

420.420 kr.

GNS. Årsløn

34.000 kr.
gennemsnit
28.028 kr.
Lavt gennemsnit
42.042 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Pædagogisk vejleder?

En pædagogisk vejleder tjener omkring 34.000 kr. om måneden.

Hvad laver en pædagogisk vejleder?

En pædagogisk vejleder er en professionel, der arbejder med børn, unge og deres forældre. Deres primære opgave er at støtte dem i deres udvikling og læring. Pædagogisk vejledning omfatter både akademisk og social støtte.

Pædagogisk vejledning kan omfatte mange forskellige ting. Det kan være rådgivning om akademiske emner, hvordan man håndterer sociale situationer, personlig udvikling og meget mere. Pædagogisk vejledning kan også omfatte karrierevejledning og andre livsstilsrelaterede emner.

Pædagogisk vejledning kan foregå i en gruppe eller individuelt. I nogle tilfælde kan vejlederen også arbejde sammen med andre fagfolk, såsom lærere eller psykologer.

Pædagogisk vejledning kan også omfatte konkrete handlinger, såsom at hjælpe børn og unge med at udfylde ansøgninger eller finde støtte til deres uddannelse.

Hvad påvirker lønnen hos en pædagogisk vejleder?

Lønnen for en pædagogisk vejleder afhænger af flere forskellige faktorer. Dette omfatter den specifikke arbejdsplads, den pædagogiske vejleders kvalifikationer og erfaring, og selvfølgelig også den generelle økonomiske situation.

Pædagogisk vejleder løn kan også variere afhængigt af om vejlederen arbejder på fuld eller deltid. Nogle vejledere kan også modtage bonusordninger, der kan øge deres samlede løn.

Hvordan bliver man pædagogisk vejleder?

For at blive pædagogisk vejleder skal man have en bachelorgrad i et relevant felt, såsom pædagogik, psykologi eller socialt arbejde. Nogle arbejdsgivere kræver, at vejlederen også har en mastergrad.

Derudover skal man have erfaring med arbejde med børn og unge. Det kan være erfaring fra et frivilligt job eller et fritidsjob. Dette er især vigtigt, hvis man ønsker at arbejde med børn og unge med særlige behov.

Derudover skal man have kendskab til relevant lovgivning og bestemmelser, der gælder for vejledning af børn og unge. Dette kan omfatte kendskab til børne- og ungdomsrettigheder, sikkerhedspolitikker og andre relevante love.

Det er også vigtigt at have god kommunikationsevne og empati, da det er nødvendigt for at kunne give god vejledning. Det er også vigtigt at have god computerfærdigheder, da mange pædagogiske vejledere bruger computere til at udføre deres arbejde.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa