Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Quality Engineer

Quality Engineer løn

Hvad tjener en Quality Engineer i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

131 kr.

Timeløn (37 timer)

251.844 kr.

GNS. Årsløn

22.000 kr.
gennemsnit
16.790 kr.
Lavt gennemsnit
25.184 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Quality Engineer?

En quality engineer tjener omkring 22.000 kr. om måneden.

Hvad laver en quality engineer?

En quality engineer er ansvarlig for at sikre, at produkter og processer opfylder kravene til kvalitet. Quality engineers overvåger produktionsprocesser, identificerer og løser problemer og foretager kvalitetskontrol. Deres arbejde omfatter også at udvikle og implementere kvalitetskontrolprocedurer, samt at kontrollere produkter og processer for at sikre, at de overholder kravene.

Quality engineers arbejder med en række forskellige produkter og processer, herunder medicinsk udstyr, elektronik, fødevarer og bilprodukter. Quality engineers arbejder også med forsknings- og udviklingsprojekter og analyserer data for at identificere problemer og løsninger.

Hvad påvirker lønnen hos en quality engineer?

Lønnen for en quality engineer afhænger af flere faktorer, herunder erfaring, arbejdsplads, branche og geografi. Quality engineers med flere års erfaring kan forvente højere lønninger end dem, der er nyere i branchen. Quality engineer løn kan også variere afhængigt af den branche, de arbejder inden for, samt geografisk placering.

Hvordan bliver man quality engineer?

For at blive en quality engineer skal du have en bachelorgrad i et felt som f.eks. ingeniør, kemi eller teknologi. Nogle arbejdsgivere foretrækker også, at kandidater har erfaring med kvalitetskontrol og problemløsning.

Kandidater skal også have grundlæggende kendskab til statistiske analyser, databehandling og kvalitetssikring. Det er også nyttigt at have kendskab til relevant software og computerprogrammer, der bruges til kvalitetskontrol.

Ud over akademisk uddannelse og erfaring skal kandidater også have god kommunikationsevne og evnen til at arbejde godt i et team. Quality engineers skal også have evnen til at løse komplekse problemer og arbejde effektivt under pres.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa