Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Application Manager

Application Manager løn

Hvad tjener en Application Manager i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

327 kr.

Timeløn (37 timer)

628.464 kr.

GNS. Årsløn

53.000 kr.
gennemsnit
41.898 kr.
Lavt gennemsnit
62.846 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Application Manager?

En application manager tjener omkring 53.000 kr. om måneden.

Hvad laver en application manager?

En application manager er ansvarlig for at styre og vedligeholde computerapplikationer og systemer. Deres vigtigste opgave er at sørge for, at de systemer, der bruges af organisationen, fungerer korrekt og effektivt. Application managers skal også kunne identificere problemer og løse dem, udføre systemopdateringer, udvikle nye applikationer og implementere nye systemer.

Application managers skal også kunne arbejde sammen med andre IT-fagfolk og udviklere, og de skal kunne kommunikere med andre afdelinger og ledere. Det er også vigtigt, at application managers har en god forståelse af virksomhedens ønsker og krav, så de kan hjælpe med at udvikle og implementere de bedste løsninger.

Hvad påvirker lønnen hos en application manager?

Lønnen for en application manager afhænger af flere forskellige faktorer, herunder erfaring, uddannelse, arbejdsplads og geografi. Erfaring er en af de vigtigste faktorer, der påvirker lønnen for en application manager. Jo mere erfaring en person har, jo højere løn kan de forvente. Uddannelse og certifikater er også vigtige faktorer, der påvirker lønnen.

Arbejdspladsen er også en faktor, der påvirker lønnen for en application manager. Application managers, der arbejder for store, velkendte virksomheder, kan forvente at tjene mere end dem, der arbejder for mindre virksomheder. Geografi er også en faktor, der påvirker lønnen. Application managers, der arbejder i større byer, kan forvente at tjene mere end dem, der arbejder i mindre byer.

Hvordan bliver man application manager?

For at blive en application manager skal man have en bacheloruddannelse i informations- eller softwareteknologi. Det er også vigtigt, at man har erfaring med programmeringssprog og softwareudvikling. Det er også en fordel at have viden om systemadministration, netværk og serveradministration.

Nogle virksomheder kræver, at man har certifikater som f.eks. Microsoft Certified Solutions Developer eller Certified Software Development Professional. Andre virksomheder kræver, at man har flere års erfaring som softwareudvikler eller systemadministrator.

For at opnå en god application manager løn skal man også have en god forståelse af virksomhedens krav og ønsker, og man skal kunne kommunikere effektivt med andre afdelinger og ledere. Det er også vigtigt, at man har en god forståelse af programmeringssprog og softwareudvikling.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa