Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Butiksmedarbejder

Butiksmedarbejder løn

Hvad tjener en Butiksmedarbejder i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

141 kr.

Timeløn (37 timer)

271.668 kr.

GNS. Årsløn

21.500 kr.
gennemsnit
18.111 kr.
Lavt gennemsnit
27.167 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Butiksmedarbejder?

En butiksmedarbejder tjener omkring 21.500 kr. om måneden.

Hvad laver en butiksmedarbejder?

En butiksmedarbejder er ansvarlig for at sikre, at kunderne får den bedst mulige service og et godt indtryk af butikken. Det er deres opgave at hjælpe kunderne med at finde det, de leder efter, og at besvare eventuelle spørgsmål, de måtte have. Butiksmedarbejdere er også ansvarlige for at registrere salg, håndtere kontanter og kreditkortbetalinger, og sørge for, at butikken er rent og organiseret. Butiksmedarbejdere har også brug for at have gode kommunikationsfærdigheder, da de skal kunne kommunikere med kunder og kolleger.

Hvad påvirker lønnen hos en butiksmedarbejder?

Butiksmedarbejder løn er afhængig af flere faktorer, herunder arbejdsgivers lønpolitik, kvalifikationer og erfaring. Erfaring er afgørende for, hvor høj lønnen er, da erfaring giver en butiksmedarbejder mulighed for at udføre jobbet bedre. Det er også vigtigt at nævne, at lønnen også kan variere afhængigt af, hvor butikken er beliggende, da lønnen kan være højere i større byer.

Hvordan bliver man butiksmedarbejder?

For at blive butiksmedarbejder skal du have et godt kendskab til butikkens produkter og kundernes behov. Det er også nyttigt at have kendskab til salgsfremmende teknikker og kundeservice. Det er også vigtigt at have gode kommunikationsfærdigheder og være god til at arbejde med kontanter og kreditkort.

For at blive butiksmedarbejder er det nødvendigt at have en high school-diplom eller lignende, og mange butikker kræver, at man har erfaring inden for detailhandel. Det er også en fordel at have et godt kendskab til computere og point-of-sale-systemer. For at kunne konkurrere om stillingen skal du også kunne vise, at du har et godt overblik over butikkens produkter og kundeservice.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa