Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Bartender

Bartender løn

Hvad tjener en Bartender i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

143 kr.

Timeløn (37 timer)

275.244 kr.

GNS. Årsløn

22.500 kr.
gennemsnit
18.350 kr.
Lavt gennemsnit
27.524 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Bartender?

En bartender tjener omkring 22.500 kr. om måneden.

Hvad laver en bartender?

En bartender er en professionel som arbejder med at servere drikkevarer og fødevarer til kunder. Dette kan gøres på restauranter, barer, klubber, hoteller og andre lignende steder. Bartendere skal være i stand til at kommunikere med kunder og give dem en god oplevelse.

Bartendere skal vide, hvordan man laver forskellige typer drinks og fødevarer. De skal også kunne håndtere kontanter, kreditkort og andre former for betaling. De skal også kunne håndtere kunder, der er beruset, og sørge for, at de ikke kører bil.

Bartendere skal også være i stand til at opretholde et rent miljø og sørge for, at deres arbejdsplads er sikker og sikker for kunder. De skal også kunne kontrollere kundernes IDer og sørge for, at deres drikkevarer er af høj kvalitet.

Hvad påvirker lønnen hos en bartender?

Lønnen for en bartender afhænger af flere forskellige faktorer. Dette inkluderer typen af ​​arbejdsplads, erfaring, kvalifikationer, placering og uddannelse.

En bartender med mere erfaring og kvalifikationer kan forvente en højere løn end en bartender med mindre erfaring og kvalifikationer. Det samme gælder for bartendere, der arbejder på steder med højere lønninger, som f.eks. Hoteller og restauranter.

Uddannelse er også en faktor, der påvirker bartenderløn. Bartendere, der har en certificering eller et kursus i at lave drinks, kan forvente en højere løn end dem, der ikke har en.

Hvordan bliver man bartender?

For at blive bartender skal du først have en højskoleuddannelse eller en anden relevant uddannelse. Du skal også have erfaring med at arbejde med kunder og drikkevarer. Det kan være nyttigt at have et kursus i at lave drinks og have viden om forskellige typer af drinks.

Når du har fået den relevante uddannelse og erfaring, skal du søge job som bartender. Dette kan gøres ved at kontakte restauranter, barer og andre steder, der ansætter bartendere. Du kan også søge job online.

Når du er ansat, skal du være parat til at arbejde under pres og håndtere forskellige situationer. Du skal også være villig til at lære nye ting og tilpasse dig hurtigt til nye miljøer.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa