Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Beskæftigelseskonsulent

Beskæftigelseskonsulent løn

Hvad tjener en Beskæftigelseskonsulent i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

218 kr.

Timeløn (37 timer)

419.412 kr.

GNS. Årsløn

35.500 kr.
gennemsnit
27.961 kr.
Lavt gennemsnit
41.941 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Beskæftigelseskonsulent?

En beskæftigelseskonsulent tjener omkring 35.500 kr. om måneden.

Hvad laver en beskæftigelseskonsulent?

En beskæftigelseskonsulent er ansvarlig for at hjælpe ledige med at finde job og hjælpe virksomheder med at finde og ansætte kvalificerede medarbejdere. Deres primære opgave er at hjælpe ledige med at finde job og hjælpe virksomheder med at finde og ansætte kvalificerede medarbejdere. Beskæftigelseskonsulenter er også ansvarlige for at give rådgivning og vejledning til ledige, herunder at hjælpe dem med at udarbejde ansøgninger, CV’er og personlige breve.

Beskæftigelseskonsulenter har også til opgave at skabe og udvikle jobmuligheder for ledige, herunder at hjælpe dem med at få adgang til uddannelsesmuligheder og jobtræning. De skal også være med til at udvikle nye jobmuligheder og hjælpe virksomheder med at ansætte kvalificerede medarbejdere.

Hvad påvirker lønnen hos en beskæftigelseskonsulent?

Lønnen for en beskæftigelseskonsulent afhænger af flere faktorer, herunder uddannelsesniveau, arbejdserfaring, branche og lokation. En beskæftigelseskonsulent med en bacheloruddannelse kan forvente en højere løn end en med en anden uddannelse. Det samme gælder arbejdserfaring. Jo mere erfaring en beskæftigelseskonsulent har, desto højere løn kan de forvente.

Branchen har også en betydning for lønnen. Beskæftigelseskonsulenter, der arbejder i offentlig sektor, kan forvente en højere løn end dem, der arbejder i den private sektor. Endelig er lokationen også vigtig. Beskæftigelseskonsulenter, der arbejder i større byer, kan forvente højere lønninger end dem, der arbejder i mindre byer.

Hvordan bliver man beskæftigelseskonsulent?

For at blive beskæftigelseskonsulent skal man have en relevant uddannelse, som typisk er en bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi, samfundsvidenskab eller psykologi. Derudover skal man have erfaring med at arbejde med ledige og med at hjælpe virksomheder med at ansætte kvalificerede medarbejdere.

Derudover skal man have kendskab til de lovgivningsmæssige krav, som gælder for beskæftigelseskonsulenter. Dette kan opnås ved at tage en certificeringsuddannelse eller en lignende uddannelse. Endelig skal man være i stand til at arbejde selvstændigt og have gode kommunikationsevner.

En beskæftigelseskonsulent løn afhænger af flere faktorer, herunder uddannelse, erfaring, branche og lokation. Det er vigtigt at være opmærksom på disse faktorer, når man søger job som beskæftigelseskonsulent.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa