Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Facility Management

Facility Management løn

Hvad tjener en Facility Management i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

282 kr.

Timeløn (37 timer)

542.040 kr.

GNS. Årsløn

45.000 kr.
gennemsnit
36.136 kr.
Lavt gennemsnit
54.204 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Facility Management?

En facility management tjener omkring 45.000 kr. om måneden.

Hvad laver en facility management?

Facility management er en profession, der er ansvarlig for at styre, planlægge og koordinere den daglige drift og vedligeholdelse af en virksomheds eller organisationers faciliteter. En facility manager har til opgave at sikre, at faciliteterne er effektive, effektive og sikre, og at de opfylder kravene fra både kunder og medarbejdere.

En facility manager har også til opgave at sikre, at virksomhedens faciliteter er i god stand, og at de overholder alle gældende love og regler. De skal også sikre, at faciliteterne er sikre, komfortable og effektive. De skal også være med til at optimere virksomhedens produktivitet og effektivitet.

En facility manager har også til opgave at håndtere kommunikationen mellem virksomhedens forskellige afdelinger. De skal også sikre, at alle de nødvendige procedurer og protokoller følges, og at alle de nødvendige dokumenter er korrekte og opdaterede.

Hvad påvirker lønnen hos en facility management?

Lønnen for en facility manager afhænger af flere faktorer, herunder deres erfaring, uddannelse, kompetencer, arbejdsplads og geografisk placering. Generelt set vil en facility manager med flere års erfaring og højere uddannelse have en højere løn end en med mindre erfaring og lavere uddannelse.

Andre faktorer, der påvirker lønnen, inkluderer den specifikke arbejdsplads og geografiske placering. Facility management løn kan variere afhængigt af, hvilken type virksomhed en facility manager arbejder for, og hvor i landet de arbejder.

Hvordan bliver man facility management?

For at blive en kvalificeret facility manager skal man have en bacheloruddannelse i facility management eller en anden relevant uddannelse. Derudover skal man have praktisk erfaring inden for facility management, og man skal også have kompetencer inden for kommunikation, planlægning og problemløsning.

Derudover skal man have en god forståelse af de gældende love og regler, der gælder for facility management. Endelig skal man have en god forståelse af, hvordan man bruger forskellige værktøjer og teknologier til at styre og vedligeholde faciliteter.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa