Find dit lønestimat her

Snorker din partner?

Forside > Løn > Logistikmedarbejder

Logistikmedarbejder løn

Hvad tjener en Logistikmedarbejder i Danmark?

Opdateret marts 2024

0 kr.

Gennemsnitlig månedsløn

206 kr.

Timeløn (37 timer)

394.692 kr.

GNS. Årsløn

32.500 kr.
gennemsnit
26.313 kr.
Lavt gennemsnit
39.469 kr.
Højt gennemsnit
DEL

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa

Hvad tjener en Logistikmedarbejder?

En logistikmedarbejder tjener omkring 32.500 kr. om måneden.

Hvad laver en logistikmedarbejder?

En logistikmedarbejder er ansvarlig for at sørge for, at varerne transporteres sikkert og effektivt fra producent til slutbruger. Deres primære opgave er at planlægge og organisere transport af varer, såsom planlægning af ruter og køretøjer, styring af leverancer og opbevaring af varer. Logistikmedarbejdere skal også sikre, at der er nok varer til rådighed for at imødekomme kundebehov, overvåge kvaliteten af varerne og arbejde med andre interne og eksterne parter for at sikre, at leverancerne er effektive og pålidelige.

Logistikmedarbejdere har også en række administrative opgaver, herunder at oprette og opdatere lagerregistre, udarbejde rapporter og analysere data for at forbedre forsyningskæden. De skal også overvåge og vedligeholde logistikudstyr og -systemer og håndtere kundeforespørgsler og klager.

Hvad påvirker lønnen hos en logistikmedarbejder?

Lønnen for en logistikmedarbejder afhænger af forskellige faktorer, herunder erhvervserfaring, uddannelsesniveau og arbejdsgiver. Logistikmedarbejdere med flere års erfaring og højere uddannelse har tendens til at tjene mere end dem med mindre erfaring og lavere uddannelse.

Logistikmedarbejder løn kan også variere afhængigt af arbejdsgiveren. For eksempel kan logistikmedarbejdere, der arbejder for store virksomheder, tjene mere end dem, der arbejder for mindre virksomheder. Andre faktorer, der kan påvirke lønnen, er beliggenhed, branche og arbejdsopgaver.

Hvordan bliver man logistikmedarbejder?

For at blive logistikmedarbejder skal du have en bacheloruddannelse i logistik eller en tilsvarende uddannelse. Du kan også arbejde dig op gennem branchen ved at tage kurser og certifikater, der giver dig viden og forståelse af logistikområdet.

Derudover er det vigtigt at have erfaring med administrative opgaver, såsom rapportering, databehandling og kundeservice. Det er også vigtigt at være god til at arbejde med tal og have en god forståelse af logistikudstyr og -systemer.

Derudover er det vigtigt at have gode kommunikationsfærdigheder og evnen til at arbejde effektivt og samarbejde med andre. Det er også en fordel at have god teknisk viden og være god til at løse problemer.

Beregn hvor meget du kan spare med FTF A-kasse

Tjek, hvor meget du kan spare ved at skifte a-kasse til FTFa